BonaireDutch

Nog twee studenten nemen hun Bonaire Tourism Scholarship Award in ontvangst

Dos Studiante Mas Ta Risibi Nan Bonaire Tourism Scholarship Award

Tourism Corporation Bonaire (TCB) is blij aan te kondigen dat twee uitstekende kandidaten, Rober Wester en Miguel Yglesias, zijn geselecteerd als de meest recente studenten die het Bonaire Tourism Scholarship Award in ontvangst mogen nemen. Door getalenteerde kandidaten zoals Rober en Miguel in staat te stellen hun vaardigheden en kennis te verbeteren, heeft het studiebeursprogramma tot doel de lokale toeristische sector te versterken en een bloeiende personeelsbezetting te creëren.

Rober Wester, een van de verdienstelijke personen die de studiebeurs hebben gekregen, gaat een bacheloropleiding volgen voor zijn Pedagogisch Getuigschrift. Over zijn passie voor toerisme zegt hij: “Toerisme brengt mensen bij elkaar, verbindt mensen met verschillende achtergronden en creëert eenheid over de grenzen heen. Met mijn Bachelor Hospitality en Tourism Management en de nieuwe opleiding Pedagogisch Getuigschrift kan ik gaan lesgeven op de MBO Bonaire , bij de opleiding Horeca en Toerisme. Ik streef ernaar om mijn ervaring en kennis te delen met de nieuwe generatie professionals in het toerisme. Ik wil ervoor zorgen dat de sektor weer in trek wordt bij onze eigen mensen, te beginnen bij onze jongeren.”

Miguel Yglesias, de andere succesvolle student die een studiebeurs heeft ontvangen, heeft zich toegelegd op verschillende rollen binnen de horecasector en heeft zich met passie verdiept in culinaire kunsten. Hij gaat zijn opleiding tot chefkok voortzetten op MBO Bonaire. Over zijn motivatie zegt Miguel het volgende: “Ik stel me voor om samen met mijn man een restaurant te openen dat lokale en internationale stijlen combineert. Deze studiebeurs is een geweldige kans om mijn kennis in de culinaire kunsten verder te verdiepen en mijn vaardigheden te verbeteren als een professional die de gastronomische scene van Bonaire positief kan beïnvloeden.”

TCB en Guardian Group Fatum juichen de toewijding en vastberadenheid van Rober en Miguel toe. Hun inzet voor het nastreven van voortreffelijkheid in de toeristische sector sluit perfect aan bij de missie van het studiebeurzenprogramma om groei en welvaart te bevorderen binnen de levendige toeristische sektor van Bonaire. Ze dienen als inspiratie voor alle personen die een positie nastreven op het gebied van Hospitality en Tourism Management.

Het Bonaire Tourism Scholarship Program blijft een centrale kracht in het vormgeven van de toekomst van de toeristische sector van het eiland door talent te koesteren, professionele ontwikkeling aan te moedigen en geschoolde lokale arbeidskrachten te cultiveren.

Lees meer over het programma op www.bonairescholarship.c

Related posts

De Raad van het eiland heeft gestemd voor de goedkeuring van de verordening inzake de beperking van het gebruik van tabak Saba

EA News Author

SER in briefadvies: Arbeidsmigratie belangrijke factor voor bevordering inclusieve arbeidsmarkt

EA News Author

Defensie Caribisch gebied versterkt internationale samenwerking tijdens oefening Tradewinds

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message