Lokaal/ArubaDutch

Hoofdcoach Delegatie/SV Dakota Jonathan Lake: We zijn klaar voor Concacaf Caribbean Club Shield

Sv Dakota Jonathan Lake

Jonathan Lake is de hoofdcoach van de jeugd van de SV Dakota en bereidt de jeugd fysiek en mentaal voor op de uitdaging die ze in St. Kitts zullen hebben. Na de uitdaging van SV Dakota in het laatste kampioenschap nam hij een week vrij en begon vervolgens met de training om zich voor te bereiden op de reis als delegatie van Aruba naar Saint Kitts.

Na een week kwamen ze weer bij elkaar en maakten ze verschillende intensieve trainingen om zich voor te bereiden op de Spelen als delegatie. In het verleden was coach Abdul de hoofdcoach van het team en bereidde het team voor op het CONCACAF-kampioenschap van 2019. De internationale spellen zijn geen grapje, ze zijn zeer intensieve, serieuze spellen en hebben hun niveaus. Volgens hoofdcoach Jonathan Lake zal hij deze keer de volledige verantwoordelijkheid dragen voor de delegatie, die hard is begonnen met trainen en gisteren op een zondag was de laatste dag van de training voordat ze uit Aruba vertrokken voor de uitdaging van de Concacaf Caribbean Club Shield wedstrijden in Saint Kitts. De jongeren wisten dat ze zich moesten voorbereiden en klaar

waren om aan boord te gaan en Aruba waardig te vertegenwoordigen.

Dank ook aan onze sponsors Apex, Amast, Kfc, Island’s Best Windows & Doors, CarQuest, Mr Muffler Exhaust Repairs, FAST Delivery, Solid Solutions Construction, The Coffee Table en Innova Architecture and Design die ons steunen tijdens het kampioenschap. Ook aan alle fans en families van onze spelers die ons gedurende het hele proces steunen.

Click aki bao like y share

Related posts

Ondertekening van contracten voor de voortzetting van het Lower Town cliff stabilisatieproject in St. Eustatius

EA News Author

Bevolking Caribisch Nederland in 2023 met bijna duizend toegenomen

EA News Author

Defensie in het Caribisch gebied versterkt banden met Colombia

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message