ToerismeDutch

25 chefs in Aruba kregen Mentor-cursus via AHATA

Group Picture Kitchen Mentorship Program Ahata 4

Restaurants en hotels in Aruba hebben moeite om voldoende werknemers te vinden om in de keuken te werken. Om het probleem op te lossen, heeft AHATA een programma opgezet om executive chefs te helpen om werknemers met weinig ervaring te trainen om culinair werk te doen. AHATA heeft samengewerkt met SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca), de officiële certificering in Nederland voor de horeca-sector om de cursus en certificering voor chefs in Aruba aan te bieden.

25 chefs uit verschillende restaurants en hotels die lid zijn van AHATA namen deel aan de twee-daagse cursus. De cursus bereidt hen voor op de SVH-certificeringstest, die op de derde dag plaatsvindt. In twee weken zullen de deelnemers de resultaten ontvangen en AHATA organiseert een ceremonie om de certificaten over te dragen.

Met gecertificeerde leiders als culinaire mentoren heeft de onderneming meer kans om nieuw personeel met minder ervaring te ontwikkelen en te cultiveren. Dankzij de sponsoring van Aruba Marriott Resort, Hyatt Regency Aruba, en AHATA, werd deze exclusieve cursus aangeboden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. AHATA blijft werken aan het voortdurend ondersteunen en aanbieden van verschillende middelen aan haar leden die de onderneming en ons toeristische product ten goede komen.

Kitchen Mentorship Program Ahata 1 ScaledKitchen Mentorship Program Ahata 2 ScaledKitchen Mentorship Program Ahata 3 ScaledKitchen Mentorship Program Ahata 5 Scaled

Related posts

De COVID-19 pandemie ernstige financieel-economische en sociale gevolgen heeft gehad voor Aruba, Curaçao en Sint Maarten,

EA News Author

Tweede Kamer: Geen uitstel actuele BES/CAS-dossiers

EA News Author

Onbemand vliegtuig MQ-9 vertrekt uit Curaçao

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message