BonaireDutch

Legersoefeningen in Bonairu en Gezagheber Oleana worden bekend gemaakt met zwakke ouders

Ehersisio Di Ehersito Na Boneiru I Gezagheber Oleana Ta Sera Konosi

In Bonaire, van 26 mei tot 2 juni, vindt een oefening van het 42e leger gezelschap plaats in het kader van het handhaven van de operationele stand. Hij Deze eenheid is gevestigd op Curaçao en oefent ook werk uit ten behoeve van projecten van liefdadigheid.

Het doel van de oefening op Bonaire is om kennis te maken met de omgeving van Bonaire en samen te werken met lokale overheden en/of hulpdiensten. Er is ook een moment op het programma Kapitein Milan Zolak (planner van het hoofdkwartier) en majoor Arthur Duursma werden bekend persoonlijk met interim-voorzitter Reynold (Nolly) Oleana.

Tijdens de oefening gebruiken ze de oude landingsbaan in de buurt van Rincon als
locatie van de tent. Daarnaast wordt de eenheid opgeleid op plaatsen die bekend zijn voor hen. op Bonaire. De eenheid ontvangt uitgebreide en zorgvuldige informatie en volgt deze. Ervaringen uit eerdere oefeningen. Onder andere de oefening van de exploratie eenheid in augustus 2022 die was onderdeel van de inventarisatie van de kenmerken van onze regio die relevant is voor het voorkomen en bestrijden van eventuele rampen.

Related posts

HIAS Aruba heeft haar krachten gebundeld met de Jeugdtelefoon om het risico op geweld te verminderen en te bevorderen

EA News Author

Scouting Aruba viert St. George’s Day

EA News Author

Staatssecretaris Alexandra van Huffelen bezoekt Bonaire, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message