Dutch Bonaire

Legersoefeningen in Bonairu en Gezagheber Oleana worden bekend gemaakt met zwakke ouders


In Bonaire, van 26 mei tot 2 juni, vindt een oefening van het 42e leger gezelschap plaats in het kader van het handhaven van de operationele stand. Hij Deze eenheid is gevestigd op Curaçao en oefent ook werk uit ten behoeve van projecten van liefdadigheid.

Het doel van de oefening op Bonaire is om kennis te maken met de omgeving van Bonaire en samen te werken met lokale overheden en/of hulpdiensten. Er is ook een moment op het programma Kapitein Milan Zolak (planner van het hoofdkwartier) en majoor Arthur Duursma werden bekend persoonlijk met interim-voorzitter Reynold (Nolly) Oleana.

Tijdens de oefening gebruiken ze de oude landingsbaan in de buurt van Rincon als
locatie van de tent. Daarnaast wordt de eenheid opgeleid op plaatsen die bekend zijn voor hen. op Bonaire. De eenheid ontvangt uitgebreide en zorgvuldige informatie en volgt deze. Ervaringen uit eerdere oefeningen. Onder andere de oefening van de exploratie eenheid in augustus 2022 die was onderdeel van de inventarisatie van de kenmerken van onze regio die relevant is voor het voorkomen en bestrijden van eventuele rampen.

Related posts

Innen openstaande geldboetes op de luchthaven

EA News Author

Levi Silvanie kondigt The School Tour voor oktober aan en speelt op CdC op 14 april

EA News Author

Minister Endy Croes: Professor Luutsen de Vries presenteert het project voor de modernisering van onderwijsmiddelen

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message