DutchBonaire

Tourism Corporation Bonaire verzorgt exclusief optreden van Semii Marten bij het voor de eerste keer verwelkomen van de Emerald Azzura Yacht op Bonaire

Tourism Corporation Bonaire A Organisa Presentashon Eksklusivo Di Semii Marten Na Okashon Di E Prome Bon Bini Pa E Yate Emerald Azzura Na Boneiru.3

Tourism Corporation Bonaire (TCB) had het voorrecht om Semii Marten en haar getalenteerde team te mogen ontvangen voor een optreden aan boord van de luxueuze Emerald Azzura Yacht.

Op 21 februari 2024 heeft Semi Marten indruk gemaakt op de Emerald Azzura Yacht met een optreden van een uur, dat bestond uit haar eigen liedjes, folkloristische dansers, een gedicht in het Papiaments van Janiro Dorothea, en urban dansers waar zowel de bezoekers als de bemanningsleden aan boord helemaal gefascineerd van raakten.

De Emerald Azzura Yacht die Bonaire op 21 februari voor de eerste keer aandeed (first call), staat bekend om haar luxe en verfijning en verwelkomde ongeveer 100 bezoekers naast haar 77 bemanningsleden. The Emerald Azzura beschikt over weelderige accommodaties en een scala aan voorzieningen en innovatieve functies, zoals het adembenemende Marina Platform en de allernieuwste infrarood sauna.

 

Miles Mercera, directeur van TCB, sprak zijn vreugde uit over de samenwerking met lokale artiesten en het grijpen van opmerkelijke kansen zoals dit evenement. Hij benadrukte het belang van het presenteren van het uitzonderlijke talent van Semii Marten aan een wereldwijd publiek, en onderstreepte het belang van het koesteren van lokaal talent op nationale en internationale platforms.

TCB wilt Semii Marten en haar team, Bonaire Port, Emerald Azzura en team, en Maduro Bonaire bedanken voor de samenwerking, inzet en mogelijkheid om onze cultuur te promoten en onvergetelijke ervaringen voor onze bezoekers te creëren.

Tourism Corporation Bonaire A Organisa Presentashon Eksklusivo Di Semii Marten Na Okashon Di E Prome Bon Bini Pa E Yate Emerald Azzura Na Boneiru 1 ScaledTourism Corporation Bonaire A Organisa Presentashon Eksklusivo Di Semii Marten Na Okashon Di E Prome Bon Bini Pa E Yate Emerald Azzura Na Boneiru Scaled

Related posts

Weersverwachting tot zaterdag 20 januari 2024

EA News Author

Papiaments op Bonaire nu officieel erkend onder het Europees Handvest voor regionale talen en talen van minderheden

EA News Author

Nieuwe stichting voor toegepast onderzoek op Aruba opgericht

EA News Author

Leave a Comment

Whatsapp Message