DutchBonaireInternational

Tourism Corporation Bonaire organiseert geweldige speurtocht In verband met de Toerisme Maand

Tourism Corporation Bonaire Ta Bay Organisa Un Tremendo Spurtogt

Tourism Corporation Bonaire (TCB) organiseert een, geweldige speurtocht voor kinderen, in verband met de Toerisme Maand in september. De speurtocht vindt plaats op zaterdag 23 september van 10.00 u. tot 12.00 u. in de omgeving van Kralendijk. Kinderen van 9 tot 12 jaar kunnen deelnemen. Om deel te kunnen nemen moeten er groepen van 5 kinderen gevormd worden, vergezeld van een volwassene van 21 jaar of ouder.

De groepen die mee willen doen moeten bij de TCB een deelnameformulier komen invullen. Dit is helemaal gratis. De laatste dag waarop ingeschreven kan worden is woensdag 13 september 2023. Na hun inschrijving krijgt elke groep een kleur waarmee ze kunnen deelnemen. Rondom die kleur moet een fantasie gecreëerd worden en daarvoor is er een extra prijs beschikbaar.

Tijdens de speurtocht bezoeken de kinderen verschillende toeristische en historische plekken en er zijn activiteiten die met die plekken te maken hebben. Na de speurtocht krijgen de deelnemers een lunch en een ‘goody bag’ van TCB. De groep met de meeste punten en die binnen de vastgestelde tijd aankomt, wordt de winnaar van de speurtocht. De winnaars worden in deze volgorde aangewezen: derde

plaats, tweede plaats en de absolute winnaars van de speurtocht. Er zijn aantrekkelijke prijzen beschikbaar en deze worden uitgereikt tijdens de Taste of Bonaire van zaterdag 30 september, waar de Toerisme Maand een hoogtepunt zal bereiken.

Related posts

Rammy Ramada nam deel aan een seminar van de Sports Development Commission van Panam Sports

EA News Author

Nu ook online aanvraag indienen mogelijk bij IND

EA News Author

Otmar Oduber (politicus): Na 40-45 jaar dat de raffinaderij gesloten was in 1985/1986 is bijna een hele stad in San Nicolas dood

EA News Author

1 comment

Leave a Comment

Whatsapp Message